Mitsubishi Electric

климатици мицубиши, климатици mitsubishiНепоносимата жега или студ в помещението изискват ефективни и решителни мерки. Неподходящата за живот и работа температура утежнява ежедневието и носи риск от здравословни проблеми. Иновативните климатици на Mitsubishi са екологично, ефикасно и енерго-спестяващо средство да регулирате температурата, за да се радвате на продуктивна и приятна среда за живот. Първокласните климатици на Мицубиши са доказали своите преимущества пред конкурентите на световния пазар на климатична техника. Те Ви предлагат дълготрайност, съвременен дизайн, разнообразие от цветове, както и нови смарт технологии.

Климатици Mitsubishi – модерно решение

Ние от Реал Климат селектирахме за Вас над 50 от топ продуктите на японската марка. При нас ще откриете климатици Mitsubishi с разнообразни параметри, които най-добре ще отговорят на Вашите очаквания. Това са изключително безшумни машини, които може да бъдат монтирани и във Вашата спалня, без да нарушават безпроблемния ви сън.

За Ваше удобство в нашия сайт са вградени филтри за лесно търсене по зададени параметри. Предлагаме Ви климатици Мицубиши с мощност от 9000 до 30 000 BTU, устройства за помещения между 40 и 450 кубически метра, от енергийните класове А+ до А+++ и работа при ниски температури.

Климатици Мицубиши – най-добрият избор

При нас ще намерите най-новите модели с изчистен и лек дизайн, компактно вътрешно и външно тяло, които Ви осигуряват истински комфорт през всички сезони. Изберете модели с опция за WiFi или вграден приемник за бързо управление и свързване към мрежата, с вградени сензори за присъствие, които сканират триизмерно стотици точки в помещението и улавят човешкото присъствие. Част от моделите са снабдени с иновативния филтър “Plasma Quad”, който успешно неутрализира до 99 процента от вируси, бактерии, мухъл, алергени и прах във въздуха. Така контролирате не само температурата, но и качеството на въздуха в помещенията, в които работите и живеете. С тях си гарантирате мощно отопление, качествено охлаждане и чист въздух. Разгледайте промоционалните предложения на Реал Климат сега!

Показване на 1–9 от 49 резултата