Климатици на изплащане

Климатици на изплащане

Реал Климат предлага всички свои модели климатици на изплащане. Запознайте се с голямото разнообразие онлайн или посетете магазина ни в гр. София на бул. Сливница №90.

климатици на изплащане

Водени от желанието климатизацията да бъде възможна и достъпна за всеки, предоставяме нашите продукти с възможност за разсрочено плащане при суми до 10 000 лв. В партньорство с TBI Bank, Ви осигуряваме удобство, изгодни условия и бързо одобрение за закупуването на климатици на изплащане.

Разгледайте нашия каталог с утвърдени марки, доказали своите качества и ефективност и кандидатствайте в магазина ни или онлайн само с лична карта. Заявете климатици на изплащане в няколко лесни стъпки с помощта на нашата платформа:

1. Изберете желания модел от сайта ни. На Ваше разположение в страницата на всеки продукт е калкулатор, с който да изчислите възможната месечна вноска с опция с или без първоначална инвестиция, възможност за застраховка и избор какво да обхваща тя, както и какъв период бихте избрали за разсрочване на плащането.

2. Финализирайте поръчката и изчакайте служител на TBI Bank да се свърже с Вас. При одобрение, ще Ви обясни подробно как да прикачите или изпратите личната си карта и как да извършите онлайн подписване на договора.

3. TBI Bank поема ангажимента да уведоми Реал Климат, че сте били одобрени. След това ние се свързваме с Вас, за да уточним деня и часа на инсталиране на климатичната инсталация. Екипът ни е в готовност да инсталира избрания продукт в рамките на 3-ти работни дни.
Реал Климат и TBI Bank правят избора Ви лесен. Получете Вашия нов климатик, още сега.

Категории продукти

Последно разгледани