Климатици Toshiba

климатици toshiba

РЕАЛ КЛИМАТ предлага разнообразие от първокласни климатици Toshiba – един от реномираните производители на климатична техника в света. Това са висококачествени и надеждни устройства с прецизна изработка и доказана икономичност.

Климатици Toshiba – иновации и поглед в бъдещето

Марката е № 1 в иновациите в индустрията, като именно професионалистите от Toshiba въвеждат на пазара инверторната технология, системи за централна климатизация и модерните филтри за пречистване на въздуха. Устройствата, произведени от японската компания, се отличават с доказано дълъг живот, висока ефективност и ниско потребление на енергия при отопление, вентилация и климатизация. А това означава ниски крайни сметки за домакинствата и бизнеса и високо ниво на екологичност.

Оптимални решения на едно място

В портфолиото ни ще откриете решения за климатизация за дома, офиса, магазини, хотели, ресторанти и промишлени помещения. Висококачествените климатици на Toshiba съчетават минималистичен дизайн на вътрешните тела, които отлично пасват на всяко интериорно решение, с мощността, от която имате нужда. Модерните системи за пречистване на въздуха Ви гарантират подходяща здравословна среда за работа и живот, без прах, бактерии и вируси. Разбира се, всичко това върви ръка за ръка с лесни опции за управление от разстояние, множество варианти за режими на работа, така че Вие да изберете комфортната за Вас температура. Прецизното регулиране на температурата е изпипано до съвършенство от инженерите на компанията.

Toshiba – бъдеще за всички нас

Богатият каталог на компанията на практика позволява оптимални решения за всякакви по размер и предназначение пространства. Разгледайте нашите предложения за хиперинверторни климатици Toshiba с висока мощност, подови инверторни климатици и мултисплит системи с различни опции за брой на вътрешните тела.

Това са климатици от висок енергиен клас и изключително ниски шумови нива по време на работа. С тези устройства инвестирате не само във Вашето бъдеще, но и в бъдещето на планетата!

Показване на единичен резултат